Kategóriák
Uncategorized

COVID információk

2021. július 3-tól a szálláshelyeket szabadon lehet látogatni, ahhoz nem szükséges a védettségi igazolvány felmutatása (365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelete).
A szálláshelyeknek 2021. július 3. napjától nem kell vizsgálniuk a szálláshelyre érkező vendégek esetében sem a tartózkodás célját, sem pedig a koronavírus elleni védettséget.
2021. július 3-tól a vendéglátó üzletben és kerthelyiségében, teraszán szabadon lehet tartózkodni, ahhoz nem szükséges a védettségi igazolvány felmutatása (365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelete).
2021. július 3-tól eltörlésre került a maszkviselési kötelezettség, azt kizárólag az egészségügyi intézmény területén kötelező viselni. A maszkhasználat senki számára sem tiltható meg (484/2020. (XI. 10.)).

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2021.04.27-én megjelent 194/2021. Korm. Rendelet alapján a 4 milliomodik oltást követő naptól szálláshelyünk az alábbi feltételek mellett fogadhatja nem csak üzleti, oktatási vagy gazdasági célból, de a szabadidős célból érkező vendégeket is.
Kérjük, figyelmesen olvassák el alábbi tájékoztatónkat, az abban foglaltakat szálláshelyünk köteles betartani minden esetben.

1.Szabadidős célból érkező vendégek fogadása és az általuk igénybe vehető szolgáltatások:A vendégfogadás feltételei:
Minden, 18. életévét betöltött vendégünknek rendelkeznie kell Védettségi Igazolvánnyal, melyet érkezéskor fel kell mutatnia. Kollégánknak, a kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően, ellenőriznie kell az igazolványt. Amennyiben érkezéskor nem áll rendelkezésre a Védettségi igazolvány, vagy azt az érkező vendég nem adja át ellenőrzésre, sajnos nem biztosíthatunk szállást érvényes foglalás megléte esetén sem. Ez utóbbi esetben a szálloda kötbér felszámítására is jogosult.Szállodánk a Védettségi Igazolványt nem másolhatja le, az azon szereplő adatokat nem rögzítheti, de megtekintheti.A bejelentkezés során a vendég a Védettségi Igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatására külön is felhívható, de az igazolványon szereplő adatok nem rögzíthetőek.18 év alatti vendégeink nem kell, hogy rendelkezzenek Védettségi Igazolvánnyal, de érkezéskor a kolléga elkérheti személyi igazolványukat, vagy diákigazolványukat ellenőrzésre. Ezzel a lehetőséggel csak abban az esetben fogunk élni, amennyiben nem állapítható meg egyértelműen, hogy az érkező vendég elmúlt-e 18 éves.

2.Üzleti, oktatási és gazdasági célból érkező vendégek (továbbiakban üzleti vendégek) fogadása és az általuk igénybe vehető szolgáltatások:A vendégfogadás feltételei:
Az üzleti vendégek továbbra is látogathatják a szállodát Védettségi Igazolvány nélkül is, további szolgáltatásbeli korlátozások mellett (ld. Igénybe vehető szolgáltatások).Az üzleti vendégek fogadásának feltétele az üzleti célú utazást igazoló Nyilatkozat megléte, melyet érkezéskor kollégánknak a kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően kell átadni. A nyilatkozat kitöltésére a helyszínen is biztosítunk lehetőséget, de kérjük amennyiben lehetőségük nyílik rá, ezt tegyék meg előre. Amennyiben érkezéskor nem adják át kollégáinknak, sajnos nem biztosíthatunk szállást érvényes foglalás megléte esetén sem. Ez utóbbi esetben a szálloda kötbér felszámítására is jogosult.

3. Egyéb rendelkezések:
A védettség igazolására a kormányrendeletben foglaltak szerint csak a Védettségi Igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.
Kérjük Önöket, hogy a fenti szabályokat mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani.

Együttműködésüket előre is köszönjük, vigyázzunk egymásra!